Mini workshop POPtalk

Mini Workshop POPtalk

 

Werkwijze

Een miniworkshop is heel geschikt voor kleinere groepen (tot vijftien personen). Denk bijvoorbeeld aan teams of intervisiegroepen. Tijdens een miniworkshop gaan de deelnemers, naast de theorie van POPtalk, ook actief met materiaal aan de slag. Zo kunnen zij zelf ervaren wat het uitbeelden van gespreksonderwerpen hen brengt.

De deelnemers maken op een speelse en beeldende wijze kennis met de methode POPtalk. Ze leren wat het belang is van de visuele ondersteuning en maken kennis met een aantal creatieve en beeldende werkvormen. Er is ook de mogelijkheid om het ‘op maat’ aan te bieden en jouw wensen en ideeën te verweven in ons aanbod. POPtalk leent zich daar uitstekend voor! De mini workshop biedt een gevarieerd programma van anderhalf tot twee uur. Een miniworkshop kan ook gecombineerd worden met rouw  & verlies en omvat dan één dagdeel.

Poptalk levert maatwerk en kan volledig worden afgestemd op jouw doelgroep. Informeer gerust naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en het gewenste programma.  Een miniworkshop is te boeken voor een groep tot zes personen. De kosten daarvoor bedragen €195. Wordt de miniworkshop incompany gegeven dan geldt voor iedere volgende deelnemer een meerprijs van €35.

Bij een miniworkshop op maat kunnen we jouw wensen en ideeën opnemen. Bijvoorbeeld bij een nieuwe doelgroep of in combinatie met methodes waarmee er binnen de organisatie al gewerkt wordt.

De mini workshop kun je met je groep volgen in Sneek, maar ook op een andere locatie.

Alle kosten zijn exclusief eventuele reiskosten van de trainer.

Bevindt de locatie zich buiten Sneek dan worden er reiskosten à 0,28 cent per km in rekening gebracht en reistijd.

 

Voor informatie of aanmelding mail of bel naar:

info@gezinsenkindercoachingfriesland.nl, tel: 06 23 40 01 78