Kids skills

kids skillsWilt u versterking voor uw kind?

Uw kind of puber is misschien heel stil, of juist druk, prikkelbaar, negatief ingesteld, piekert veel, lijkt verdrietig,of gaat moeilijk met conflicten om. Misschien liggen u zorgen op een heel ander vlak.
U wilt kort durende hulp. Een professioneel steuntje in de rug zodat er daarna weer op eigen kracht verder kan worden gegaan.
Kids skills:

  • een simpele en speelse methode voor kinderen om hun problemen te overwinnen
  • elk probleem kan worden gezien als een vaardigheid die geleerd of nog verbeterd kan worden.
  • het versterkt de motivatie, het zelfvertrouwen en verbetert de leerprestaties van kinderen aanzienlijk.

Tijdens het kindercoachtraject ontdekt uw kind dat het zelf in staat is een oplossing te vinden voor zijn of haar belemmering. Uw kind ervaart dat er zelf sturing gegeven kan worden aan verandering en verbetering van een belemmering waar hij of zij last van heeft.
De bewustwording van o.a. eigen kwaliteiten, talenten, mogelijkheden, overtuigingen, gevoel, gedachten en gedrag vormt een belangrijk aspect in het proces. Daarnaast verkrijgt uw kind nieuwe inzichten en vaardigheden door aandacht te besteden aan de vragen wie ben ik, wat kan/ heb en wil ik? Uw kind leert hoe hij of zij om kan gaan met verschillende situaties, ook in de toekomst. Kindercoaching zorgt voor succeservaringen en een sterke basis, de fundering, voor verdere ontwikkeling