POPTALK

2-Daagse workshop POPtalk, waarin je naast de basiskennis ook kennis maakt met diverse methoden en materialen waarmee je POPtalk goed kunt combineren.Poptalk logo (1)

Doel: 

Praktische handvatten bieden om met kinderen/jongeren in gesprek te gaan. Met POPtalk wordt het mogelijk om meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van kinderen/jongeren en die te bespreken. Door het letterlijk in beeld te brengen m.b.v. poppetjes en ander materiaal, voelen ze zich begrepen. Ze krijgen inzicht in eigen gedrag en zijn beter in staat om hun gedrag aan te passen. Ook krijgen zij overzicht in een situatie die voor hen (te) ingewikkeld is.

Belangrijke onderwerpen als: conflicten, kwaliteiten, gewenst en ongewenst gedrag, gevoelens en gedachten, pesten, grenzen stellen, sociaal netwerk en het stellen en behalen van doelen komt aan bod.

De workshops zijn interactief: cursisten krijgen de gelegenheid om het geleerde met elkaar te oefenen en te bespreken. Gesprekstechnieken , coaching materiaal, zelfreflexie, bestaande methodes e.d. worden uitgebreid behandeld tijdens de workshops. De basisgedachte tijdens de workshops is: Spreek met het kind zonder oordeel!

Werkwijze: De workshop is opgedeeld in 2 bijeenkomsten van elk +/- 7 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers, bij kleine groepen zullen de dagen korter duren). Tussen de workshops zit een tijd van ongeveer 4/6 weken om het geleerde toe te kunnen passen in de praktijk.

Kosten: Deze 2 daagse workshop POPtalk  kost 395,00 euro per deelnemer. Dit is inclusief 21% btw, cursusboek, koffie/thee/lunch en locatie.

Workshopdata in Sneek:

Data 2019.

donderdag 12 sept dag 1 en donderdag 17 okt dag 2.

vrijdag 20 sept dag 1 en vrijdag 18 okt dag 2. 

zaterdag 28 sept dag 1 en zaterdag 2 nov 2019 dag 2.  (vol)

woensdag 30 okt dag 1 en woensdag 27 nov dag 2.

                       

                        

IMG_0120

Wil je graag de 2-daagse workshop volgen maar kun je niet op de data dat de workshop is gepland? Dan is het ook mogelijk om individueel of in tweetallen deze workshop te volgen op een datum die jou schikt! De prijs bedraagt ook dan 395,00 euro per deelnemer.

Het is ook mogelijk om een miniworkshop/lezing (+/- 1,5 uur) te boeken over de werkwijze van POPtalk.

Dit kan zowel in Sneek als op een zelfgekozen locatie plaatsvinden.

Kosten zijn 195,00 euro incl. btw.  Bevindt de locatie zich verder dan 10 km buiten Sneek dan worden er reiskosten à 0.28 cent per km in rekening gebracht en reistijd.

POPtalk is een geregistreerde onderwijsinstelling en staat ingeschreven in het register van het CRKBO. POPtalk is eveneens geregistreerd bij registerleraar.nl. Voor het volgen van de workshop ontvangen leerkrachten 25 registeruren! Bij het SKJ is POPtalk geaccrediteerd onder nummer SKJ 199467. Er zijn 19,50 geaccrediteerde punten toegekend.

Voor informatie of aanmelding mail of bel naar:

info@gezinsenkindercoachingfriesland.nl  tel: 06 23 40 01 78