Wie ben ik

Ervaren gezins- en kindercoach

Mijn naam is Marjo Andringa – Wobma en ik heb ruim 14 jaar ervaring in het speciaal en basisonderwijs in Sneek. Tijdens deze jaren heb ik samengewerkt met verschillende kinderen. Ook in mijn thuissituatie heb ik ervaren hoe het voelt – als ouder – als je kind zich niet volgens het boekje ontwikkelt. In 2012 heeft het leven mij behoorlijk uitgedaagd. Er werd borstkanker bij mij geconstateerd. Inmiddels heb ik de bijbehorende behandelingen achter de rug. Het was een heftige periode, maar het positieve is dat ik mijn ervaring in kan zetten om ouders en kinderen als ervaringsdeskundige te ondersteunen en te adviseren in een voor hen zeer heftige periode van hun leven.

Marjo Andringa

Opleidingen & cursussen

Naast mijn bevoegdheid als leerkracht in het basisonderwijs heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, o.a: NLP practitioner-coach, Kids’ Skills ambassador, POPtalk, Training kinderen/jongeren en rouw, Systemisch coachen bij Ingrid Dykstra, Pubercoach opleiding en Weerbaar communiceren voor pubers bij Tea Adema.
Als gecontracteerd zorgverlener door het Sociaal Domein Friesland werk ik volgens de regelgeving van de meldcode en verwijs index Friesland.

Sinds de start van mijn praktijk in 2011 heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd van zorgverleners in verschillende disciplines, zoals orthopedagogen, contextueel therapeuten, videohome trainers, beweeg- en slaapspecialisten enzv.. Mocht er tijdens het coachtraject meer ondersteuning nodig zijn dan ik kan bieden is het contact snel gemaakt en kan de zorg worden vervolgd.