Wie ben ik?

Mijn naam is Marjo Andringa en ik ben ruim 14 jaar werkzaam in het basis- en speciaal onderwijs in Sneek. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende kinderen. Ook in mijn thuissituatie heb ik ervaren hoe het voelt, als ouder, als je kind zich niet volgens het boekje ontwikkeld. In 2012 heeft het leven mij behoorlijk uitgedaagd. Er werd borstkanker bij mij geconstateerd. Inmiddels heb ik de bijbehorende behandelingen achter de rug. Het was een heftige periode, maar het positieve is dat ik mijn ervaring in kan zetten om ouders en kinderen als ervaringsdeskundige te ondersteunen en te adviseren in een voor hen zeer heftige periode van hun leven.

Naast mijn bevoegdheid als leerkracht in het basisonderwijs heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching. Zoals: NLP practitioner-coach bij Beyond Change, Kids’ Skills ambassador bij Brand New Way, Kindercoachopleiding bij Civas, Training kinderen/jongeren en rouw bij Bureau Nazorg , Ik leer leren bij Tea Adema en POPtalk bij Trudy Borst.

Als gecontacteerd zorgverlener door het Sociaal Domein Friesland werk ik volgens de regelgeving van de meldcode en verwijs index Friesland.